Hemmaaaa

Så nu är jag hemma igen. Vi har verkligen haft det sjukt bra, som sagt helt underbart väder och väldigt fina backar.

Men vad har vi gjort då? Jo vi har varit ute i backen runt 9, åkt fram till 12 sen ätit lunch. Börjat åka igen och åkt fram till halv 3 ungefär och sen gått och satt oss på after skin och tagit en öl. Efter det har man gått tillbaka till hotellet och duschat och fixat sig lite. Sen har vi åkt ner till byn. (Som btw har 140 bofasta invånare) Där har vi satt oss på rastaurangen Trapper och ätit middag. Och det är efter middan som det spännande börjar. Det är ju som sagt inte så många ungdommar som åker till Lofsfdalen men dom som är där är folk som jobbar, typ hotellet, våffelstugan, skiduthyrningen och sånt. Ja ni förstår. Men herregud vilket fylleslag det var. Klockan 10 var alla dretfulla och shottade och dansade, hahahah vi satt bara och studerade det hela. Riktigt spännande måste jag säga.
Fast egentligen så skulle det vara sjukt kul att åka upp till nån fjällanläggning och säsonga, typ jobba i liften eller nått!

Jaa riktigt bra har vi haft det i alla fall och det hade inte skadat att stanna ett tag till, ska lägga upp lite bilder sen!                           


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0