HEMMA!

Jag har inte skrivit det här på bloggen innan men jag är hemma nu över helgen! Så från och med i dag fram tills på måndag så befinner jag mig i Stockholm. Så nu ligger jag i min soffa med min vovve och mamma och tittar på tv. Ganska mysigt faktiskt!

Jobbi

Nu är jag precis hemkommen från mitt nya jobb vilket är Bunnpris! Haha jag vet att det låter som ett sjukt fult namn men det är en norsk mataffär. Men det var faktiskt kul, jag fick sitta i kassan mesta tiden och lära mig allt. Död åt alla plu koder säger jag bara. Måste verkligen plugga in dom. Så där kommer jag att jobba några kvällar i vecka.

Igår var jag och jobbade på en barnehage (dagis) genom adecco. Jag har anmält mig där så om det är någon på någon barnehage som är sjuk och de behöver en vikare så finns jag där för att hoppa in :)
Det är väldigt vanligt i norge att man jobbar genom bemmaningsföretag eftersom att det är relativt enkelt att få jobb genom dom.
Men det gick bra i alla fall, det är nu lite svårt med språket fortfarande, och då speciellt med barn. Men i de flesta fallen så funkar det att nicka och se glad ut. Men men, det blir lättare för varje dag.
Nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på film, håller på och bli dunderförkyld så jag orkar inte så mycket mer än så.
Puss puss

17 oktober

Ja, nu blev det inte så bra med uppdateringen som jag hade hoppats på. Men det blir uppdatering när jag kommer ihåg det.
Men i alla fall.. Jag gillar verkligen mitt liv i Oslo, jag trivs så sjukt bra och har efter så kort tid träffat så många underbara människor. Jag vill verkligen inte flytta hem än, så jag håller mig nog kvar i Oslo ett tag.
Två bilder från helgen som har varit.

Jobsearch

Idag har jag på förmiddan varit ute och delat ut cvn på Oslo city, vilket är ett stort köpcentrum nere vid centralen. Gick väl lite sådär, de flesta behöver ingen eller så har dom precis anställt. Men men det är bara att söka vidare. Efter det gick jag och hälsade på Lotta på jobbet på Rizzo. Skulle ju inte tacka nej till hennes jobb :)
När jag sen kom hem mötte jag Oona i trapphuset och vi begav oss till Grönland för att handla lite, så det blev en liten promenix.
Men nu är jag hemma och leker hemmafru. Lagar lasagne till middag, ja nått måste man ju göra när man inte har nått jobb :)

Hej hopp

Hej hopp nu ska jag prova om det går att blogga ifrån mobilen :)

DH

Nehe Voddler ville inte jobba med mig, så det blir Desperate Housewives istället, funkar ju det också.

Tisdag

Är nu hemma efter en powerwalk, var riktigt skönt faktiskt. Det enda jobbiga är att man inte vet vart man ska gå bara. Förortsbarn som man är så är jag van att gå ut i skogen typ när jag vill ta en promenad, men här får man gå runt på gatorna. Jaja man vänjer väl sig!
Nu ska jag i alla fall dricka te, äta godis och kolla på en film! Slapp kväll.

Yes

Ja nu ska jag komma igång med bloggandet! Vardagen rullar på här, imorrn har vi varit här i en månad. Känns både som att det har gått fruktansvärt fort och som att vi har gjort så mycket saker. Ett antal utgångar, jobbat levt och haft det bra. Så nu kommer jag som sagt att ta tag i bloggen. Det utlovas bilder och mycket fint :)
Här får ni en fin bild från Ikea igår.

RSS 2.0