Pysselverkstad

Mammisen fyller ju 50 år i helgen så på fredag åker jag hem för att fira. Men just nu sitter jag och pysslar ihop ett fint födelsedagskort. Jag fick ett ryck förra veckan så jag sprang till panduro för att inhandla allt som behövs, så nu sitter jag här och knåpar.
Så här långt har jag kommit än så länge.

Redan hemma?

Sämsta någonsin ju. Eftersom att vi nu inatt ställer om klockan till sommartid blev det en timme mindre ute på krogen... tråkigt säger jag bara, det betyder att allt stängde precis som när det var på topp. Så vi gick 5 minuter innan stängning och nu är jag hemma och äter ostepops! Hahah! Tyvärr så finns det ju inga 5 ställen här i Oslo heller så det blev helt ekelt att dra hem! Men bra det, är så sjukt trött efter en veckas jobb. Jag jobbade idag också, men det är alltid så mycket folk på lördagar så det är bara kul :) Nu ska jag lägga mig i min säng och sova riktigt länge! Natti natti!

I do love saturdays

Taggar för kvällens utgång, först för hos en tjej på jobbet och sen vidare ut på byen!


Makeup

Jg gick precis igenom mina tre necessärer som jag har, alla fyllda med olika sorters smink. Å herre säger jag bara, vad mycket smink som jag har som jag inte använder, eller 5 gamla mascaror är väl bra att ha. Och det är bara det sminket som jag har här i Oslo, jag har lika mycket hemma. Hittade även 3 nagellack så nu kunde jag fylla på vår lilla samling i kylen med nagellack. Tror jag räknade till 23 st där...
Älska smink?
Nytt system, liten necessär för vardagssmink och den stora för allt annat.
Yes, nagellacken står och trängs bland vitlöken!

FRI

Idag har jag varit fri från jobbet, så sjukt skönt att ha en dag ledigt sådär mitt i veckan. Det gör att arbetsveckan inte alls känns lika lång.
Så idag har jag uträttat lite ärenden, varit på banken och betalat hyran samt fått en ny kod till internetbanken eftersom att jag lyckats spärra min genom att skriva in fel kod tre gånger, lyckat. Efter det gick lisa fisa och jag på stan en stund och jag fick med mig en ny vårjacka hem, 299 kr från H&M. Visserligen är det en sån som hälften av befolkningen har, men jag bryr mig faktiskt inte, den är snygg i vart fall. Jag har också letat efter en hatt ett tag nu och jag hittade en riktigt snygg från lindex, jag köpte den inte nu men jag tror faktiskt att jag ska slå till på den. Vi har ju massa hattar på jobbet men ingen som passar riktigt perfekt.
Ser nu att den från jobbet (Accessorize) ser riktigt snygg ut på bild, får nog prova den en gång till innan jag bestämmer mig.

Life

Som sagt så är det här med uppdatering inte riktigt min grej. Jag såg nu att jag inte har uppdaterat bloggen sedan den 21 oktober, alltså nästan exakt 5 månader sen. Så nu är frågan, hur sammanfattar man fem månader av sitt liv i ett blogginlägg? Nej, det går inte, så vi kör såhär: Lisa, Lotta, Langes, Yatzi, Lakritsshots, Accessorize, Love thy neighbour, Nudlar, Holbergs, Albert, Fisen, Måndagar(samt torsdag och lördag), förfest, efterfest samt mellanfest, nästan vräkta, - 20 grader i 4 månader, yatzikoma, ostepopps......
Ja allt det här förstod ni väl en tredjedel av, men så är det.
Jag citerar lisa helt enkelt "Jag är så sjukt taggad på mitt liv just nu"
RSS 2.0