Ajaj

Jag har ju haft ett tredje hål i örat som jag tog när jag typ va 12 eller nått men sen har jag inte använt det på år och dar men nu fick jag för mig att jag skulle prova att ha ett örhänge igen. Och det funkade, dock efter användning av nål men hålet var kvar. Dock så känner jag typ pulsen i örat nu och det är svullet som en röd ballong, men det är skit samma! Det viktiga är att det funkade, Yataa!!
Kan ju satsa på det här annars, ganska snyggt. Min stil. Verkligen.

Klänning

Va i solna nu en sväng på eftermiddan och kollade lite, det finns väldigt mycket fina saker just som man blir lite sugen på att köpa. Men jag hittade en jättefin klänning från sisters som jag tyvärr inte köpte men det var en sån där som man inte kan slut tänka på utan verkligen vill ha. Så jag tror nog att jag får åka och köpa den imorrn eller nåt!!




Vad säger ni?





Tequila

Min nya tagglåt

tralala

Wohooooo bara 2 dagar kvar till sportlovet! Jag har nog aldrig längtat så mycket efter ett lov, det behövs verkligen nu. Skulle ju verkligen vilja ta en sista minuten till något varmt ställe men det ser alldeles för tomt ut på kontot för det.

Jaja dagen har väl inte varit sådär jätte givande, bara varit i skolan hela dagen och slutade 4. Men en sak som jag fick veta idag är att man INTE fick frånvaro från skolan i måndags och tisdags? Vad faan säger jag bara. Varför gick man då till skolan i över huvud taget? Ibland straffar det sig att ta bilden till skolan.


blogg

Phu jag har suttit jag vet inte hur länge nu med både malins och min blogg och fixat designen, det är verkligen inte helt enkelt men jag tycker nog att det blev helt okej ändå! Vad säger ni?

øl, øl, øl

Här är min och Agnes nya favoritlåt, ganska poppig faktiskt. Jag tänkte att den skulle passa tills på fredag när Maria har styrt upp after school på lilla monaco. Ganska så najs.

Solisar

Jag vill bara ha vår och kunna glida runt i snygga solisar. Hmm får man göra det i februari? I maj kanske.....

Emelie gästbloggar

Hej bloggen,

Känner att jag inte är så bra på det här, har endast gjort ett tidigare gästinlägg i min vän Sandras blogg. Men jag ska göra ett tappert försök på denna också. Eller juste, man ska ju inte glömma våra videobloggar från kryssningen heller. Dock är det något som ej kommer att publiceras. Synd tycker jag.

Hursomhelst sitter jag och Sara i datasalen just nu för att skriva på vårt stackars projektarbete, men som vanligt glider tiden iväg på facebook, lägenhetsbyte och Kissies blogg. Shit vilka brään hon fått.

Detta väder gör mig inte gladare heller, definitivt inte när sl slutar fungera. Blää.

Nej nu ska jag kila vippen, Mr Mejer och Bratt kallar.

Pözzzz er Emelie


13

Wohoo det går framåt här, 13 unika besökare! Fast vänta, 13 är ju ett oturstal. Hmm en besökare till idag skulle ju inte skada.

Turista

Jag sitter och skriver på ett turism arbete just nu om landskap och jag ska då skriva om Gotland. Enklare det än typ dalsland eller nått. Men det är inte helt kul för det, för jag orkar verkligen inte men jag måste göra det för det ska va inne senast klockan 23.59 ikväll! Men har nån nått tipps på vad man kan göra eller se på Gotland. Det är nog ganska lätt att hitta men jag orkar inte själv :P

En annan grej bara! Jag vill ha mer kommentarer, det blir roligare att blogga då! Så kommentera så blir jag glad :)

USA

Jag har ju funderat ett tag på det här att åka som au pair till usa efter studenten, så i november tror jag att det var så var jag och Emelie på möte om det. Och sen dess har jag lite halvhjärtat skrivit på min ansökan, men nu har jag äntligen allt klart. Jag har alla referenser som behövs och jag har skrivit mitt personliga brev(som förövrigt va sjukt jobbigt att skriva) och gjort ett fint fotocollage. Så nu ska jag bara be nån kolla igenom allt så att det ser bra ut och sen ska det skickas in. Det känns faktiskt sjukt läskigt att åka men samtidigt så känner jag bara varför inte? Jag kommer ångra mig om jag inte åker och jag vill inte bli fast här ett år utan att veta vad jag ska göra. Så vad tror ni, Kommer jag bli en bra Au pair?
vad tror ni, är det här jag?

Snälla

Ge mig sommar, ge mig sol, ge mig peace and love, ge mig varma sommarnätter, ge mig seglarveckan, ge mig zakynthos. NU



<3 sl

Hahah en annan kul sak bara, sl rekommenderar folk att stanna hemma från jobbet imorrn. Nått som blackan borde snappa upp? Tunnelbanan kommer nämligen inte gå från Thorildsplan till hässelby så ingen kommer ju kunna komma till skolan, visst det kanske går ersättningsbussar men dom skiter vi i.
Från sls hemsida om imorrn:

All trafik som går ovan jord är inställd. Tunnelbanan går endast följande sträckor:

Gröna linjen mellan Gullmarsplan och Thorildsplan.
Röda linjen mellan Mörby/Ropsten och Liljeholmen.
Hela Blå linjen ska trafikeras som vanligt.
Bussar kommer att i mycket begränsad omfattning ersätta trafiken på de sträckor där tunnelbanan inte går.
Det jag gillar speciellt är delen: Bussar kommer att i mycket begränsad omfattning ersätta trafiken.
Nu ska jag försöka sova.

Trött tjej

Okej jag sov till klockan halv fyra idag, och jag vaknade av att bror min kom och väckte mig och inte av mig själv. Fatta då hur länge jag hade sovit om nån inte hade väckt mig!! Så nu har jag alltså varit vaken i ca 7 timmar, och jag borde ju sova nu. Det är ungefär som att man skulle gå och lägga sig klockan 14 en vanlig dag, och det brukar man ju lyckas med?
Så på grund av det så har min dag inte varit speciellt givande. Jag har skottat, med tanke på att det har snöat typ en meter. och ja det är typ det jag har gjort idag.
Jaja kvällen igår var i alla fall väldigt trevlig! Vi började med födelsedagsdrink hemma hos Johanna och sen drog vi vidare till en fest i Högland, sen va det meningen att vi skulle dra vidare in till stan men sen gick inte 12an och vi missade ersättningsbussen så jag åkte hem istället. Men det blev en lyckad kväll i alla fall!

Lööördag

Ja för första gången nånsin har jag varit i skolan på en lördag, det var ig prövningar idag och jag var där för att kunna få vg i foto. Men jag tror faktiskt att det gick vägen. Det var inte så fasligt svårt!
Igår kväll va jag hemma hos Agnes och hade myskväll, bakade pizza och hade det allmänt trevligt. Och i kväll blir det firande av johanna som fyller 19 idag. Så det blir först drink hemma hos henne och sen utgång, mycket trevlig!
Nu ska jag återgå till att titta på avatar!

....

Dagen shopping alltså, gillar mitt försök att göra snyggt....

18 februari

Det blev lite shopping idag, kände att jag behövde det. Så jag kom hem med en ring, ett par örhängen, ett solpuder och ett vanligt puder!
Är det bara jag eller har H&Ms smycken blivit billigare? Både ringen och örhängena kostade 29 kronor, det är ju ingenting! Men jag klarar inte!
Hahah det roligaste idag måste ju varit när syster min provar en ring och inte får av sig den så hon får gå till kassan för att låna en sax och klippa upp den där plastgrejen som sitter runt! Hahha det är ju bara ett skämt som inte händer på riktigt, humor.....

shooooes

Så attans snygga skor, och billiga är dom också. Men vilka storlekar finns det då, jo upp till 40!! Ibland förbannar man sina gigantfötter i storlek 41

Städaa

Håller på och städar mitt rum nu efter att jag fick panik av att bara gå in i det. Kläder överallt och jag hittar knappt nånting! Men nu är det riktigt rent och fint faktiskt, för första gången på ett bra tag.
Jag har sån sjuk lust att shoppa nu, det spelar typ ingen roll vad det är för nått, bara jag får shoppa! Men det ser ganska illa ut med tanke på att jag har 74,46 på kontot just nu.... hmmm ja lyckat då. Nått kanske man får för det iallafall, kanske en ring från hm eller nått? Det får nog bli en tripp till vällingby imorrn!
hahah bild från kryssningen vi var på förra veckan, glada tjejer som shoppat i tax freen

gymgym

Nu drar jag iväg till gymmet. Hurtig, javisst! Haha eller inte. Men önska mig lycka till, det behöver jag.

Halsband

 

Jag har nån grej för stora halsband just nu, dessa tre finns på H&M och kostar 99 kronor styck. Riktigt bra tycker jag, eller vad säger ni?


Panik

Okej jag vet att sånthär är tråkigt att läsa om men jag har verkligen panik för skolan! Har så sjukt mycket grejer just nu att jag inom en snar framtid kommer att bli galen! Geografiprov på torsdag, inlämning av ett hemprov i religion på fredag, stor engelska läxa till fredag och sen omprov i fotot på LÖRDAG. Skjut mig. Jajaj man måste ju få klaga lite i alla fall!
Men nått som är trevligt är att när jag kom hem så väntade en överraskning på mig, syster hade köpt en fin klänning till mig. Tackar tackar!!

yes jag gillar att det jag tycker är roligast med den nya datorn är photo booth, hmm fjortis varning?

Nanana

Den här låten har jag på hjärnan just nu



Läsare

Wohooo hela 6 läsare efter 2 dagar hahahahah, vilka är ni mina söta läsare? Hmm snart är jag ju uppe i kissies siffror..... bara 999 994 kvar då!

15 februari

Är äntligen hemma efter att ha varit barnvakt, det måste ju faktiskt vara världens skönaste jobb. Om dom är snälla det vill säga, annars är det ett helvete. Men idag var dom glada och snälla så det gick finfint! Jag har suttit och ritat prinsessor och blommor i två timmar, haha väldigt krävande!

Sen har väl inte dagen varit sådär jätte spännande, bara varit i skolan. Hade en helt onödig lektion och sen föreläsning om nyandlighet. Alltså sekter och sånt, det var väldigt intressant faktiskt!
Nu ska jag bara däcka i soffan en stund!

Helg

I fredags blev det utgång. Vi började kvällen hemma hos Nico där vi satt och drack vin och hade det trevligt tills vi insåg att vi hade sjukt bråttom och fick svepa vinet för att springa ner till tunnelbanan. Vi skulle till pilot för att Ponce skulle va värd där, trevligt trevligt. Så när vi var utanför vinkar vakten oss förbi kön, hahaha lite vip kände man sig :p eller inte! Men det hela blev en väldigt trevlig kväll som avslutades på donken som vanligt och sen fick jag en maria som sov över här!

Lite bilder snodda av Matilda
Sen igår, lördag tillbringade jag dagen med att göra INGENTING, verkligen ingenting. Ja sånna dagar behövs också ibland. Så det har varit en bra helg ändå. Nu väntar en inte lika skön vecka men typ tre prov och 17 inlämningar. Kul kul!
Nu ska jag gå tillbaka till brothers and sisters!

Ny dator

Idag så fick jag en ny dator också! Min gamla gav upp efter att jag typ har haft sönder den (jag lyckas alltid med sånt, datorer, kameror, mobiler, ja allt gå sönder). Men idag så skulle pappsen köpa en ny till sig så då fick jag hans gamla, och det är verkligen inte fy skam! Så nu sitter jag här med en svart MacBook, helt okej alltså!

En sånhär är det jag sitter och knappar på nu!

 

 


Alla hjärtans

Kom på att det idag är alla hjärtans dag, vilket kanske är kul för dom som har pojkvän men för oss andra är det inte lika kul. Men jag känner att jag skiter faktiskt i det! Jag spenderar dagen med min älskade familj i stället och ni alla andra får lite av min kärlek också!

 

Puss på er alla


Blogg?

Yes, nu sitter jag här i soffan och försöker skriva ett hemprov i religion. Meningen är att jag ska jämföra Hare Krishna med Lamaismen, jippie säger jag bara. Men vad gör jag då istället, jo jag startar en blogg såklart! Haha allt för att slippa plugga, det brukar bli så. I vanliga fall brukar jag börja städa men idag blev det en blev det en blogg istället.
Jag har ju försökt mig på det här med blogg förut men jag ger bara upp efter ett tag, men nu ni. Nu ska jag försöka ta tag i det på riktigt. Får se hur det går men ni kan ju önska mig lycka till  i alla fall!

RSS 2.0