2 veckor

2 veckor, 14 dagar, 336 timmar!!! Sen är jag arbetslös, och hur känns det? Jo sjukt jävla bra! För jag ska ta studenten!!!

Snartsnartsnart

Om ni inte vill läsa ett klaginlägg så hoppa till nästa istället. För ursäkta, men FY FAAAAAN vad jag är trött på skolan just nu, jag har typ 2 uppgifter som jag måste skriva idag. Men det är för mig helt omöjligt. Jag vill verkligen inte, det går inte. Bara jag tittar på det så håller jag på och dö (okej det kanske var att överdriva lite) Men det går verkligen inte att göra nånting.

Jaja jag tänkte bara 2 VECKOR KVAR!!!! Vem bryr sig om ett litet IG? Eller?

Tack det var allt för mig, gulligt att ni orkade höra på mitt klag, nästa inlägg ska vara roligare, jag lovar!

Bday

Jag hade en mycket trevlig kväll igår när vi firade Agnes som hade fyllt 19 år. Så det blev middag hemma hos henne med ett gäng tjejer. Efter det drog vi in till Skinnis där det var helt fullproppat, trots att klockan va typ 12! När det blev lite väl kyligt där så drog Fanny och jag vidare på en fest i nockeby hos en gammal klasskompis. Stannade där ett bra tag så det blev en promenad hem vid 4tiden när solen hade gått upp och fåglarna kvittrade. Mycket mysigt faktiskt! Lägger upp lite bilder sen :)

lööööve

Jag är helt fast på den här låten just nu! Sommarkänsla? javisst!

Blogg

Nu har jag startat en ny blogg där jag kommer att skriva om mitt au pair liv och alla förberedelser inför mitt år i USA, så om ni är intresserade av det så kolla in HÄR istället!

TRE VECKOR!

3 veckor kvar till studenten nu, heeeelt sjukt! det är vekligen ingenting, och det märks i skolan också kan jag säga. Lektionerna spenderas ute i solen och dagarna blir bara kortare och kortare. Eller egentligen har vi väl saker att göra men det mesta är gjort eller så planerar jag att göra det senare. För i skolan blir det inget gjort. Men med 23 grader och sol så går det ju inte att plugga, eller hur?
Som ni kanske förstår så är livet bra just nu, jag är helt ledig imorrn och med tanke på väderleksrapporten säger så ska jag nog försöka bättra på brännan lite!

Malmön

Dålig uppdatering har det varit men det beror på att jag har spenderat kristi himmelsfärd nere på landet. På en ö som heter bohus malmön, typ 10 mil ovanför Göteborg. Det har verkligen varit jätte skönt att ta det lugnt och inte göra nånting! Jag orkar inte lägga upp bilder men kolla in sis blogg om ni vill kolla på några :)

Freedag

Så sjukt skönt med fredag! Tyvärr så har jag gått och blivit sjuk, så istället för nån skojig utgång så blir det hemmakväll i soffan med mammsen. Men det är inte helt fel det heller. Med en bra film och en varm kopp te så känns allt bra. I och för sig så behöver jag verkligen vila efter berlin, studenskivor och allt plugg!
Ska kolla om det antingen finns nån film på tv eller på Voddler nu!

Sis



Lite coolt att sis är med på blogg.se s förstasida!

Bildregn

Mösspåtagning, valborg och skiva! Enjoy!














Vilddjur?

Jag behöver hjälp! Jag ska på skiva imorrn med temat Ta Fram (Vild)djuret i dig! Vad ska jag vara???

RSS 2.0