24 mars

Usch dålig start på dagen då jag vaknade 10 i 10 när jag skulle va i skolan prick, fick skynda mig så var jag i skolan 20 över istället. Ganska bra jobbat att komma till skolan på en halvtimme från att jag vaknade måste jag säga! vi skulle sitta och jobba med ett religionsarbete om spiritualisterna som vi va på studiebesök hos i måndags. Och det var väldigt spännande, de pratar alltså med andar! Så vi var med på en av deras seander och Emelie blev faktiskt pratade med av en ande. Sjukt.
Nu på eftermiddan skulle det varit karriärsdag, vilket innebär att man skulle lyssna på en person som pratar om ett yrke. Men hon som jag skulle lyssna på hade blivit sjuk så det blev inget. Istället drog jag, Johanna Agnes och Maja till vällingby för att införskaffa lite skivsaker. Jag hittade typ kastmärken som jag ska ha i pannan till filmskivan. Jag ska nämligen va Bollywood skådis!
Just det, jag tackade nej till familjen i Boston också, kändes inte rätt!

Boston?

Jag fick precis ett samtal från en värdfamilj i USA. Det är en familj i Boston med 2 barn, en kille på 6 år och en tjej på 9 år. Dom ringde nämligen igår men då kunde jag inte prata så hon ringde tillbaka idag. Dock vet jag inte riktigt om det här är rätt familj för mig, men man kan ju alltid prata med dom. Jag vet nämligen inte om jag verkligen vill bo i Boston, det är alldeles för långt upp, alltså alldeles för kallt! Och sen tycker jag att barnen är lite för gamla, jag tar hellre om lite yngre barn, det är ju roligare! Sen nu när jag pratade med dom så var dom väldigt strikta med alla regler, och det kändes inte helt rätt. Så jag tror att det blir att tacka nej till dom och vänta på en ny familj. Kan man drömma om Cali mån tro?
'
Boston


fy

Usch och fy vad jag har blivit dålig på att uppdatera bloggen! Men det SKA bli bättring! Jag lovar er.
Helgen har varit väldigt trevlig i alla fall, fredag hade jag bara myskväll med mamsen, alltid trevligt. Sen igår så blev det firande av Emelie som fyllde 19 år. Det blev en väldigt trevlig middag och sen utgång till magenta. Tack för en jätte trevlig kväll Emelie! Idag har jag mest lodat runt hela dagen, så som det ska va och så blev det bio med Johanna nu på kvällen. Vi såg Farsan, den som Josef Fares har gjort ni vet. Den var helt okej men lite skum samtidigt.
Nu ska jag läsa lite i Breakfast at Tiffany´s som jag måste läst ut tills på tisdag. Natti natti!

gaga

har ni sett lady gaga och beyonces video till telephone?
Den är ju lite annorlunda kan man säga, lady gaga visar sig naken och lite så, kolla på den!


Leedig

Jag har varit helt ledig idag, så sjukt skönt. Så här borde det alltid vara, att man är ledig en dag mitt i veckan. Det blir så enklare att klara av en hel vecka då! Men idag har jag iallafall varit på gymmet, hmm beach 2010 here i come? och nu så borde jag ju plugga till psykologiprovet ja har imorrn, men datorn var ju intressantare. Jajaj jag ska ta sats nu så får jag se hur det går!

Hallelujah

ÅÅh jag älskar att alla skivor snart drar igång! Jag ska på en skiva med tema religion oh då har johanna och jag blivit tilldelade att vi ska vara nattvarden! Hahahah hur fan klär man ut sig till nattvarden? Vi har lite tankar men är det någon som har nått förslag?


projekt

Vi var helt lediga idag eftersom att det var randig eftermiddag och sen valde vår religions lärare att ge oss kompledigt på förmiddan! Så idag har emelie och jag suttit och skrivit på projektarbetet hela dagen eftersom att det är inlämning av 90% på fredag. Men jag är så trött på det nu, känns bara så tjatigt alltihopa. Fast det är väl inte konstigt det, vi har ju hållt på med det sen i augusti.
Men men får tänka på hur skönt det kommer va när det är klart!
Ps. om 3 månader har jag tagit studenten 

wohoo

Tjohoo nu händer det saker. Nu har jag blivit antagen till au pair programmet. Det innebär att mina ansökningar har skickats till boston där allt fixas. Så nu kommer jag börja matchas med olika familjer som jag snart kommer kunna bestämma om jag vill åka till!! Känns sjukt läskigt men det kommer också bli sjukt kul. Men nu vill dom att man ska ladda upp en video där man berättar om sig själ och typ sånt. Hmm vad ska man säga i den lixom? Några förslag nån?

Google

Okej jag ÄLSKAR google. Har ni provat google maps nån gång? Man kan då köra street view vilket innebär att man kan gå runt på kartorna som att man är där och titta runt. Det är helt sjuk, jag älskar det!

Typ gå runt i New york, inte helt fel!

7 mars

Helloooo, jag har inte så mycket att skriva om med tanke på att jag typ inte har gjort nånting sen jag kom hem. Har typ bara lodat runt hemma och haft ångest för att skolan börjar. Men men....
Kan ju lägga upp några bilder från Lofsdalen iaf som jag snott av sis

vår

Insåg precis att lovet är slut om typ 2 dagar och då kändes det helt plötsligt inte lika kul längre, men sen insåg jag att det finns roligare saker att se fram emot istället. Typ att alla skivor börjar snart, dom första är ju i slutet av mars. Jag ser verkligen fram emot att komma bakis till skolan och andas på lärarna med spritandedräkt. Kommer bli spännande. Vår skiva är ju den 14 april, med temat "ursäkta att jag är sen, jag kom precis från...." ja och så får man välja vad man då vill ha. Sen se fram emot nummer 2 är Berlin resan den 21 april (april kommer bli en bra månad) Jag har turism som individuellt val och då gör man en resa till Berlin i sammanband med det. Ska bli sjukligt roligt. Se fram emot nummer 3 är väl studenten. Ja det behövs nog inte sägas mer om det. Och när man ser det så här så känns det lite enklare med projektarbeten och prov och inlämningar. Så tack gode gud för våren!!!

...

Btw, jag har sjuk träningsvärk...

Hemmaaaa

Så nu är jag hemma igen. Vi har verkligen haft det sjukt bra, som sagt helt underbart väder och väldigt fina backar.

Men vad har vi gjort då? Jo vi har varit ute i backen runt 9, åkt fram till 12 sen ätit lunch. Börjat åka igen och åkt fram till halv 3 ungefär och sen gått och satt oss på after skin och tagit en öl. Efter det har man gått tillbaka till hotellet och duschat och fixat sig lite. Sen har vi åkt ner till byn. (Som btw har 140 bofasta invånare) Där har vi satt oss på rastaurangen Trapper och ätit middag. Och det är efter middan som det spännande börjar. Det är ju som sagt inte så många ungdommar som åker till Lofsfdalen men dom som är där är folk som jobbar, typ hotellet, våffelstugan, skiduthyrningen och sånt. Ja ni förstår. Men herregud vilket fylleslag det var. Klockan 10 var alla dretfulla och shottade och dansade, hahahah vi satt bara och studerade det hela. Riktigt spännande måste jag säga.
Fast egentligen så skulle det vara sjukt kul att åka upp till nån fjällanläggning och säsonga, typ jobba i liften eller nått!

Jaa riktigt bra har vi haft det i alla fall och det hade inte skadat att stanna ett tag till, ska lägga upp lite bilder sen!



                           


Lofsdalen

Ojoj vilken dålig uppdatering! Men det blev en sistaminuten resa till Lofsdalen för min del. Syster min budade hem ett hotellrum här för 600 kr söndag till torsdag, så nu är syster, hennes pojkvänn och jag här. Mycket trevligt. Så just nu sitter vi nere i hotell lobyn där det finns trådlöst nätverk. Tråkigt nog är det inte speciellt mycket drag utan mest barnfamiljer, men det är väldigt skönt att bara slappa ändå.
Lofsdalen är ju lite speciellt för mig med tanke på att det var min morfar som byggde hela skidanläggningen och hela grejen. Så här spenderades alla vintrar när jag var yngre men sen såldes det och sen har vi inte varit här på ett bra tag. Men det är verkligen kul att vara tillbaka måste jag säga. 
Och det är ju helt sjukt bra skidåkning, har varit typ 7 minus och solmoln hela dagen. Helt perfekt.

RSS 2.0